SJIEKEKIEK PORTRET IN STUDIO voor ouders


Talloze foto’s per jaar maken we van onze kinderen: op vakantie, op het sportveld, tijdens het spelen of zomaar op een onbewaakt moment in en rond het huis. De meesten zijn - hoe waardevol ook - niet  geschikt om te vergroten en aan de muur te hangen. Wilt u toch graag een uniek  portret van je puberzoon of dochter aan de muur of een professioneel portret van uw gezin of zomaar een mooie reeks van uw baby, peuter of kleuter nu hij of zij nog klein is, dan bent u bij Sjiekekiek aan het goede adres. Door in een ontspannen sfeer, echt contact te maken met het kind zoek ik naar de mooiste blikken van uw kind. Dat kan in verschillende stijlen van een tijdloze glossy strong tot een pittige zwart wit look op een witte of een stoere kalkachtergrond.


WERKWIJZE FOTOSHOOT

Via de mail maken we een afspraak voor de fotoshoot in mijn thuisstudio in Driemond, Amsterdam. U ontvangt  een infomail ter voorbereiding op de shoot. Vooraf kiest u de gewenste achtergrond: tijdloos wit of een stoere kalkachtergrond. Het fotograferen zelf neemt gemiddeld 1 a 1,5 uur in beslag afhankelijk van het aantal kinderen en hoe lang ze het leuk vinden. De shoots vinden zo veel mogelijk plaats in de ochtend als de kinderen uitgerust en niet overprikkeld zijn. Om die reden is een afspraak op een ochtend in het weekend wanneer het u uitkomt ook bespreekbaar. Na ontvangst bespreken wij uw wensen terwijl de kinderen even acclimatiseren en spelen. Het portretteren van de kinderen – apart, samen en indien gewenst met het hele gezin - gaat ook spelenderwijs. Meestal begin ik met het jongste kind, maar als juist de jongste nog even de kat uit de boom wil kijken kan dat. Na de solo portretten fotografeer ik de kinderen samen en als laatste -indien gewenst-  de gezinsfoto’s.  Het is eigelijk altijd een uitdagend feestje met een kleine beloning voor de kinderen na afloop. Onder 1 gezin versta ik maximaal 3 kinderen. Voor elk extra kind reken ik een meerprijs van 50,- . Om de kosten te drukken kan een 1 kind gezin samen met een verwant ander 1 kind gezin op 1 fotoshoot komen. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk profielfoto’s van uzelf  te laten maken.


STYLINGTIPS

Qua styling van de kleding en het haar, kunt u inspiratie opdoen in de portfolio. Voor het juiste tijdloze effect van de foto’s  zijn een aantal dingen van belang. Over het algemeen is het zo jeans het beste werkt, in combinatie met wit, zwart en grijze kleding. Denk aan jeans, jeansrokjes, zwarte of grijze broeken; een glimmende broek of versleten jeans geeft een mooi extra contrast. Als tops werken hempjes het best. Bij de portretten voor de kalkmuur zwarte en donkergrijze hempjes en bij de witte achtergrond wit. Een bodywarmer, blouse of vestje in bovenstaande tinten kan ook als het kind zich daar prettiger bij voelt. De kalkmuur leent zich iets meer voor dessins, strepen of kleurtinten, al is het bij gezinsfoto’s wel van belang dat de outfits een beetje op elkaar afgestemd  zijn. Het mooiste is het als je veel huid ziet. Dus het liefst niet te veel lange mouwen en graag op blote voeten. Uiteraard is een persoonlijke visie altijd welkom!


INDEXPRINT EN BESTANDEN 

Doorgaans ontvangt u binnen een week per mail een selectie van 50-70 bewerkte look foto’s in kleur en/of zwart wit een indexprint op lage resolutie. Van deze indexprint kiest u 15 bestanden. Bij Iedere fotoshoot krijgt u 15 bestanden naar keuze op hoge resolutie. Van deze 15 bestanden kiest u 3 bestanden om te vergroten en bepaalt u of u de glossy strong (kleur) of zwart wit look wilt. Een combinatie is ook mogelijk.


MATERIAAL

Als u 3 bestanden heeft gekozen om te vergroten kiest u het  gewenste materiaal: fotoprint, canvas of fotoprint op dibond. De fotoprint zijn kleurrecht en duurzaam en kan ik ook ingelijst leveren. Ik heb diverse (houten) lijsten in huis om te bekijken tijdens jullie bezoek. Canvas is linnen doek gespannen op een frame van standaard of museumlatten. Canvas kan ook omlijst worden met een baklijst. Een fotoprint op dibond is een fotoprint verlijmd op kunststof paneel met aluminium toplaag.  Het aluminium ophangprofiel aan achterzijde zorgt voor een zwevend effect aan uw muur waardoor een fotolijst overbodig is. Uw print op dibond kan ook afgewerkt worden met glossy toplaag van acrylaat (soort glasplaat), plexiglas of epoxy.


SMALL, MEDIUM,  LARGE PAKKETTEN (keuze van formaat)

Ik bied de Sjiekekiek portret in studio aan in 3 pakketten: Small 30x30cm, Medium 50x50cm en Large 70x70cm. Met een fotoshoot van het hele gezin neemt u 1 pakket naar keuze formaat af.  Elk pakket bevat 3 van dit formaat vergrotingen. De prijzen van de pakketten vindt u onder het kopje tarieven Sjiekekiek portret in studio


RESULTAAT

Ik zal de door u gekozen 15 bestanden verder verfijnen en op hoge resolutie per mail toesturen. Voor de 3 prints van het pakket geldt dat het doorgaans  2 tot 3 weken duurt voordat u deze in huis hebt.  Ik werk samen met hoogwaardige leveranciers met de juiste print profielen zodat de beeldbewerking overkomt zoals deze is bedoeld, echter kan een print altijd afwijken van uw beeldscherm. Fotoprints, canvassen en print op dibond komen in grotere formaten nog beter tot hun recht. Desgewenst kunt u het pakket uitbreiden met een bijbestelling. Persoonlijke wensen en andere formaten en het afnemen van meer bestanden zijn bespreekbaar. Afhankelijk van het resultaat wil ik graag een foto graag plaatsen in mijn portfolio op de website. Indien u daar bezwaar tegen hebt wilt u dat aangeven? Originele bestanden en copyright blijven ook eigendom van Sjiekekiek. Ik zal het waarderen als u onze facebookpagina liked www.facebook.com/sjiekekiek en een bericht achterlaat na uw bezoek. Mijn wereld met fotografie, film en kinderen zijn te volgen op https://www.instagram.com/isabellewubben/


SJIEKEKIEK PROFIEL FOTOSHOOT WERKWIJZE

In de wereld van selfies springt een professionele profielfoto er zeker uit. Een goede profielfoto is bruikbaar voor uw eigen website, uw social media, op eventuele publicaties en sollicitaties of gewoon voor de fun. Voor mij de uitdaging om u vol vertrouwen, deskundig, betrouwbaar, ontspannen en vrolijk of juist ondeugend in de lens te laten kijken. Naast portretten maak ik  -indien gewenst-  ook ruimere foto’s.  U kunt apart op de Sjiekekiek profielfotoshoot komen maar om de kosten van de profiel fotoshoot te verlagen kunt u samen met maximaal 2 collega’s, vrienden en of vriendinnen tegelijk 1 afspraak maken. Ook kan ik een compacte sessie doen gecombineerd met een kinderfotoshoot.


INDEXPRINT  BESTANDEN  RESULTAAT

U ontvangt doorgaans  binnen een week een indexprint met een selectie van de bewerkte look foto’s in kleur en/of zwart wit op lage resolutie. Middels een indexprint kiest u uw favoriete bestanden. Deze bestanden zal ik verfijnen en op hoge resolutie toesturen. Bij de uitgebreide shoot -u komt alleen- kiest u 10 bestanden op hoge resolutie. Er is dan ook ruimte voor een kledingwissel. Aanwezigheid van een visagist is mogelijk.  Bij de gedeelde shoot kiest u 8 bestanden per persoon (24 in totaal) en bij de compacte shoot gecombineerd met een kinderfotoshoot kiest u 5 bestanden. De prijzen van de profiel fotoshoot vind u onder het kopje tarieven Sjiekekiek portret in studio


Spreekt dit u aan? Mail dan naar info@sjiekekiek.nl.

Dan gaan we kijken wanneer u op de Sjiekekiek kunt!Sjiekekiek is een handelsnaam van Isabelle Wubben | bankrekening NL40 INGB0007634461 |  BTW nummer NL095059787B01  |  KvK Amsterdam 34345832