SJIEKEKIEK CONTENT OP LOKATIE voor business


Een website met persoonlijke visuele content  is een visitekaartje voor uw bedrijf.  Zeker voor instanties, praktijken en ondernemingen die gericht zijn op kinderen is het van belang om de juiste sfeer en emotie op te wekken. Door een persoonlijke binnenkijker te geven in uw bedrijf, door middel van een fotoshoot op uw lokatie kun u uw doelgroep op een directe manier aanspreken. Een beeldverhaal waarbij de beleving van het kind centraal staat kan ter voorbereiding van een nieuw te doorlopen traject of ervaring voor u en uw kind van grote waarde zijn.

Mijn fotografische stijl kent een natuurlijke, frisse, onbevangen documentaire benadering. Mijn foto’s zijn licht en simpel met niet te veel storende elementen, zodat de interactie en de beleving van het kind bij uw dienst of product het best naar voren komt.


WERKWIJZE

Na een kennismaking op uw werkplek bespreken we uw wensen. We bepalen samen welk verhaal of emotie je in beeld wilt overbrengen op uw doelgroep en welke interacties en scenes/settings en lokatie’s daarbij kunnen passen. We verzamelen foto’s en maken een moodboard ter ondersteuning. We maken een slim draaischema en plannen het dagdeel (4uur) van de shoot. U informeert de betrokken te fotograferen personen inclusief de briefing betreft styling en toestemming. Tijdens de shoot probeer ik zo onopvallend mogelijk, en soms ook enigszins sturend, de sfeer vast te leggen. Van deze sfeermomenten maak ik een selectie van zo’n 120 foto’s die u in indexvorm via de mail kunt bekijken. U kiest 50 bestanden welke ik zal verfijnen en op hoge resolutie zal toesturen.


BASIC, PREMIUM, EXTENDED pakketten

Ik bied de Sjiekekiek content op lokatie aan in de volgende 3 pakketen: Basic, Premium en Extended.

Met het Basic pakket heeft uw -kleine- praktijk  een waardevolle binnenkijker. Het kan zijn dat het bij uw verhaal niet loont om 1 dagdeel te fotograferen en is het nodig om een juist verhaal te vertellen in 3 dagdelen, zoals bij Premium pakket. Dit pakket bevat ook meer bestanden. Leent uw verhaal zich om op meerdere lokatie’s te fotograferen en op meerdere momenten, wellicht verspreid over een langere periode dan is een extended pakket de juiste keuze. Het extended pakket bevat meer bestanden en daardoor zijn de mogelijkheden van visuele content naar uw doelgroep  groter. Tevens kunnen we ontdekken dat video content van toegevoegde waarde is voor uw business. Met mijn achtergrond als cameravrouw kan ik dat in dezelfde stijl maken.


RESULTAAT

Ik maak een persoonlijke binnenkijker van uw werkplek waarbij uw dienst of product en de beleving van het kind centraal staat. Dat kan zijn in de vorm van portretten aangevuld met het registreren van specifieke scenes, overlegmomenten en detailbeelden van les-, spel-, educatie- en of ander materiaal. Daarbij focus ik steeds op de interactie tussen het kind, uw personeel eventueel aangevuld met een betrokken ouder/verzorger. Ik streef ernaar dat foto’s aansluiten bij het verhaal dat u wilt vertellen op uw website, in nieuwsbrieven en in online marketing op social media en dat ze de uitstraling van uw bedrijf versterken.


Spreekt dit u aan? Mail dan naar info@sjiekekiek.nl

Dan gaan we kijken wat ik voor uw business kan betekenen!


Sjiekekiek is een handelsnaam van Isabelle Wubben | bankrekening NL40 INGB0007634461 |  BTW nummer NL095059787B01  |  KvK Amsterdam 34345832