SJIEKEKIEK CONTENT IN STUDIO voor business


U heeft een mooi product, merk  of collectie bedoeld voor kinderen, zoals kleding, schoenen, brillen, speelgoed of andere lifestyle kids accessoires. Ik geloof dat naast heldere productfotografie juist sfeerfoto’s van kinderen die uw product beleven het verschil kan maken om de emotie van uw mogelijke klant op te roepen.


WERKWIJZE

Tijdens onze kennismaking bekijken we uw producten en bespreken we uw wensen. We bepalen samen welk verhaal u in beeld wilt overbrengen op uw doelgroep en welke interacties, scenes en settings daarbij kunnen passen. We maken een keuze voor de juiste achtergrond: een puur witte muur, de kalkmuur in mijn studio of misschien een specifieke kleur die terugkomt in uw product of logo? We maken een slim draaischema en plannen het dagdeel (4uur) van de shoot. U stelt de ‘kindmodellen’ op de hoogte, brieft hen over styling en regelt de toestemming. Tijdens de shoot gaan we spelenderwijs aan de slag, waarbij ik zo veel mogelijk intuïtief zal inspelen op wat er gebeurt. Eerst doen we de sfeer settings met de ‘kindmodellen’ en daarna volgt de fotografie van de producten. Naast ruimtelijke / wijde foto’s maak ik ook detail beelden. Het totale aantal opnames breng ik terug naar zo’n 120 foto’s die u in indexvorm in de mail kunt bekijken. U kiest 50 bestanden die ik zal verfijnen in de gewenste look en op hoge resolutie zal toesturen.


BASIC, PREMIUM, EXTENDED pakketten

Ik bied de Sjiekekiek content in studio aan in de volgende 3 pakketen: Basic, Premium en Extended.  Het kan dat we uw collectie, merk of product  in 1 dagdeel kunnen fotograferen (combinatie product- en sfeerfoto’s) en volstaat het Basic pakket. Wellicht is het fotograferen van uw collectie, merk  of product in 2 dagdelen beter haalbaar zoals bij het Premium pakket. Het Premium pakket bevat meer bestanden. Wil u extra veel exposure in lifestyle en beleving toevoegen door uw collectie, merk of product ook op lokatie te fotograferen en wellicht verspreid over 2 dagdelen dan is het extended pakket de juiste keuze. Het Extended pakket bevat meer bestanden en daardoor zijn de mogelijkheden van visuele content naar uw doelgroep groter. Tevens kunnen we ontdekken dat video content van toegevoegde waarde is voor uw business. Met mijn achtergrond als cameravrouw kan ik dat in dezelfde stijl maken.


RESULTAAT

Ik bied unieke visuele content met uw product in de hoofdrol, beelden die de juiste emotie oproepen in relatie tot uw doelgroep. Ik zoek altijd naar aansprekende momenten die de interactie tussen kinderen laten zien, of naar de onbewaakte momenten waarop even niet bewust poseren  en helemaal zichzelf zijn. Mijn foto’s zijn sprekend, licht en simpel, zonder al te veel storende elementen. Hierdoor oogt de content strak en rustig. Ik streef ernaar dat foto’s aansluiten bij het verhaal dat u wilt vertellen op uw website, nieuwsbrieven en in online marketing op social media en dat ze de uitstraling geven die passen bij uw bedrijf.


Spreekt dit u aan? mail dan naar info@sjiekekiek.nl

Dan gaan we kijken wat ik voor uw business kan betekenen!

Sjiekekiek is een handelsnaam van Isabelle Wubben | bankrekening NL40 INGB0007634461 |  BTW nummer NL095059787B01  |  KvK Amsterdam 34345832