SJIEKEKIEK PORTRET IN STUDIO voor ouders


Ik maak een fotoshoot van het hele gezin. Tijdens de shoot in mijn thuisstudio creëer ik een ontspannen sfeer waarin het kind zichzelf durft te zijn, zodat ik die momenten kan vangen en vast te leggen die het verhaal van jouw kind en gezin het best vertellen in een stijl die het best bij jou past: tijdloos glossy strong of een pittige zwart wit look tegen een witte of een stoere kalkachtergrond. Ik fotografeer de kinderen apart, samen en -indien gewenst- met het hele gezin. Na de fotoshoot ontvangt u een indexprint met een selectie bewerkte look foto’s. Hiervan kiest u 15 bestanden in de gewenste look, waarvan u 3 bestanden kiest om te vergroten op fotoprint, canvas of fotoprint op dibond plaat.

Ik bied de Sjiekekiek portret in studio aan in 3 pakketten: Small 30x30cm, Medium 50x50cm en Large 70x70cm. Met een fotoshoot van het hele gezin neemt u 1 pakket naar keuze af. Elk pakket bevat 3 van dit formaat vergrotingen en 15 bestanden op hoge resolutie.  Onder 1 gezin versta ik maximaal 3 kinderen. Voor elk extra kind reken ik een meerprijs van 50,- . Om de kosten te drukken kan een 1 kind gezin samen met een verwant ander 1 kind gezin op 1 fotoshoot komen. U kunt ook terecht bij Sjiekekiek voor uw profielfoto’s. Compact -gecombineerd met een kinderfotoshoot-, gedeeld (max 3 personen) of apart. Meer informatie leest u bij werkwijze portret in studio. Tarieven van bijbestellingen ontvangt u in de infomail of op aanvraag.

Een Sjiekekiek fotoshoot kan ook op een ochtend in het weekend.

Een kadobon is tegen elk bedrag mogelijk.


 

Sjiekekiek is een handelsnaam van Isabelle Wubben | bankrekening NL40 INGB0007634461 |  BTW nummer NL095059787B01  |  KvK Amsterdam 34345832