SJIEKEKIEK TARIEVEN CONTENT IN STUDIO voor business


U heeft een mooi product, merk of collectie bedoeld voor kinderen, zoals kleding, schoenen, brillen, speelgoed of andere lifestyle kids accessoires. Ik geloof dat naast heldere productfotografie juist sfeerfoto’s van kinderen die uw product beleven het verschil kan maken om de emotie van je mogelijke klant op te roepen.

Ik streef ernaar dat foto’s aansluiten bij het verhaal dat u wilt vertellen op uw website, in nieuwsbrieven en in online marketing op social media en de uitstraling geven die passen bij uw bedrijf. Ik bied de Sjiekekiek content in studio aan in de volgende 3 pakketen: Basic, Premium en Extended. Het kan dat we uw collectie, merk of product in 1 dagdeel kunnen fotograferen (combinatie product- en sfeerfoto’s) en volstaat het Basic pakket. Wellicht is het fotograferen van uw collectie, merk of product in 2 dagdelen beter haalbaar zoals bij het Premium pakket. Het Premium pakket bevat meer bestanden. Wilt u extra veel exposure met lifestyle en beleving toevoegen door uw collectie, merk of product ook op  meerdere lokatie te fotograferen en wellicht verspreid over 2 dagdelen dan is het extended pakket de juiste keuze. Het Extended pakket bevat meer bestanden en daardoor zijn de mogelijkheden van visuele content naar uw doelgroep  groter. Tevens kunnen we ontdekken dat video content van toegevoegde waarde is voor uw business. Met mijn achtergrond als cameravrouw kan ik dat in dezelfde stijl maken.

De tarieven zijn op aanvraag.


 

Sjiekekiek is een handelsnaam van Isabelle Wubben | bankrekening NL40 INGB0007634461 |  BTW nummer NL095059787B01  |  KvK Amsterdam 34345832