SJIEKEKIEK CONTENT OP LOKATIE voor business

SJIEKEKIEK CONTENT IN STUDIO voor business


SJIEKEKIEK PORTRET IN STUDIO voor ouders

Elk kind is uniek. Elk kind vertelt zijn eigen verhaal in de manier waarop hij naar de wereld kijkt. Die blik vangen -of het nou een stille, dromerige of juist uitbundige en spontane blik is – daarin schuilt mijn grootste kracht. Als moeder van drie kinderen weet ik wat er nodig is om een kind op zijn gemak te stellen. Tijdens de shoot in mijn thuisstudio creëer ik een ontspannen sfeer waarin het kind zichzelf durft te zijn, zodat ik die momenten kan vangen en vastleggen en het verhaal van jouw kind en gezin het best vertellen. In een stijl die het best bij jou past: tijdloos glossy strong of een pittige zwart wit look tegen een witte of een stoere kalkachtergrond. 


SJIEKEKIEK CONTENT OP LOKATIE voor business

Werkt u bij of heeft u een praktijk, instantie of andere op kinderen gerichte onderneming en wilt u uw website en social media accounts verrijken met goed en aansprekend beeldmateriaal, dan is Sjiekekiek content op lokatie een interessante optie voor u. Door middel van een fotoshoot op lokatie kunt u aan uw klanten een unieke inkijk geven in uw dagelijkse praktijk en op een sfeervolle en persoonlijke manier laten zien waar u voor staat. Een beeldverhaal waarbij de beleving van het kind centraal staat kan ter voorbereiding van een nieuw te doorlopen traject of ervaring voor u en uw kind van grote waarde zijn.


SJIEKEKIEK CONTENT IN STUDIO voor business

U heeft een mooi product, merk  of collectie bedoeld voor kinderen zoals kleding, schoenen, brillen, speelgoed of andere lifestyle kids accessoires. Ik geloof dat naast heldere productfotografie juist sfeerfoto’s van kinderen die uw product beleven het verschil kunnen maken om de emotie van uw mogelijke klant op te roepen.

home

SJIEKEKIEK PORTRET IN STUDIO voor ouders

Sjiekekiek is een handelsnaam van Isabelle Wubben | bankrekening NL40 INGB0007634461 |  BTW nummer NL095059787B01  |  KvK Amsterdam 34345832

create the moment                                  get the look                    push the button